Skip to main content
Δελτία Tύπου

Συνέντευξη Τύπου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley

Στην πανηγυρική Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/5), στην αίθουσα ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για την συμπλήρωση τριάντα χρόνων διοργανώσεων (τουρνουά beach volley), που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο, που συνδυάζεται με την επιστροφή στην “κανονικότητα”, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Αγίου Νικολάου.


Στην συνέντευξη τύπου που έγινε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ Λευτέρη Αυγενάκη, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ Γ. Μαυρωτά, αλλά και ομοσπονδιακών προπονητών και αθλητών, οι εκπρόσωποι των Δήμων που συμμετέχουν στην συνδιοργάνωση, είχαν την ευκαιρία, να εκθέσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους για την πορεία της διοργάνωσης.

Ο Αντιδήμαρχος κ Χ. Αλεξάκης ευχαρίστησε για την τιμή που γίνεται στον Δήμο Αγίου Νικολάου, να φιλοξενήσει τον τελικό, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου παραμένει πιστός στο ραντεβού της συγκεκριμένης διοργάνωσης. “

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά – είπε – που μια μικρή πόλη έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια τις περισσότερες διοργανώσεις των τελικών. Από το 2017, δηλώσαμε ότι θέλουμε να συμμετέχουμε στην αναγέννηση του beach volley, που ήταν εξ΄ άλλου και ο στόχος της Ομοσπονδίας. Σήμερα διαπιστώνουμε, την συμμετοχή και άλλων δήμων και θεωρώ ότι στην εξέλιξη αυτή, βάλαμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι. Στόχος της φετινής διοργάνωσης, είναι ν΄ αναδείξουμε τις ομορφιές της περιοχής μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού”