Skip to main content
Δελτία Tύπου

Το Erasmus+ ως γέφυρα επικοινωνίας για την αδελφοποίηση του Δήμου Αγίου Νικολάου με Δήμο της Πολωνίας

Από 17 Ιουνίου, 2022Χωρίς σχόλια

Πλούσιοι μ΄ όσα κέρδισαν κατά την επίσκεψη τους στην Πολωνία (Redziny, Czestohowa), επέστρεψαν οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί στο πρόγραμμα Erasmus+ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την βούληση της τοπικής αρχής να συνάψει περαιτέρω σχέσεις συνεργασίας με τον Δήμο Αγίου Νικολάου.
Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός (16/5) με την Συντονίστρια Σχεδίου Δράσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 2ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου κ. Π. Παγκάλου, επιβεβαιώθηκε η βούληση του Δημάρχου Pawel Militowski της πόλης Rudniki για την ανάπτυξη πολιτιστικών – κοινωνικών σχέσεων με τον τον Δήμο Αγίου Νικολάου.
Μάλιστα όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, άμεσα σε χρόνο που θα συν αποφασιστεί με τον Δήμαρχο της Πολωνίας, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις της δημοτικής αρχής, αναφορικά με την πρόταση αδελφοποίησης.
Να σημειώσουμε, ότι ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από τους συμμετέχοντες του 2ου Δημοτικού (6/5), που επισκέφθηκαν την Πολωνία, να μεταφέρουν την πρόταση του Δήμου, προκειμένου να καταστεί δυνατή μελλοντικά η δυνατότητα αδελφοποίησης με κεντρική πόλη του ιστορικού αυτού , που αποτελεί, έναν από τους πλέον δυναμικά ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς.
Μάλιστα ως αντίδωρο του φωτογραφικού Λευκώματος του Δήμου Αγίου Νικολάου, που προσφέρθηκε από τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δ.Σ στον Δήμαρχο κ. Pawel Militowski , εστάλθει στον κ. Ζερβό, ανάλογο Λεύκωμα με ευχαριστίες, καθώς και τουριστικά έντυπα του εν λόγω Δήμου.