Skip to main content
Δελτία Tύπου

Τον Αγιονικολιώτη αριστούχο απόφοιτο του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Από 29 Ιουλίου, 2022Χωρίς σχόλια

Τον Αγιονικολιώτη Μάνο Κοκκίνη – τον πρώτο των πρώτων – που αποφοίτησε με: (9, 83 ) από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον μεγαλύτερο βαθμό που έχει αποφοιτήσει έως σήμερα σπουδαστής στο εν λόγω τμήμα και ετοιμάζεται να βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Μινεάπολη, όπου τον περιμένει υποτροφία και διδακτορικό στο αντικείμενο σπουδών του, υποδέχτηκε σήμερα (28/7) στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αφού συνεχάρη τον κ. Κοκκίνη για την σημαντική επιτυχία και την κατάκτηση του υψηλού του στόχου, εξέφρασε τις θερμότατες ευχές για την συνέχιση των σπουδών του, αλλά και για μια εξίσου λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Υποδεχόμενος τον κ. Μάνο Κοκκίνη στο, Δήμο, δήλωσε :

“Σήμερα είχα την χαρά, να δεχτώ στον γραφείο μου τον Μάνο Κοκκίνη τον γιό του κ. Κωστή Κοκκίνη (καθηγητή μαθηματικών – πρώην Αντιδημάρχου Αγίου Νικολάου), ένα παιδί με ξεχωριστές ικανότητες που κατάφερε να διακριθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης επιτυγχάνοντας, στην σχολή του την υψηλότερη βαθμολογία από καταβολής της, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει το πτυχίο του, μετά από 4 ακριβώς χρόνια.
Πρόκειται για ένα άνθρωπο συγκροτημένο, που ξέρει τι αναζητά, και το γεγονός , ότι του προτάθηκε αμέσως από το Πανεπιστήμιο της Αμερικής, υποτροφία και διδακτορικό στην Φυσική, καταδεικνύει, ότι οι ικανότητες του είναι αδιαμφισβήτητες !
Ευχόμαστε στον Μάνο Κοκκίνη, να έχει υγεία, τύχη και η ευχή των γονέων του, μαζί με την αγάπη όλων μας, να τον συνοδεύουν στην Αμερική και να κατακτήσει ακόμα υψηλότερους στόχους ! Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία”