Skip to main content
Δελτία Tύπου

Το Beach Volley επιστρέφει σπίτι του Συνέντευξη τύπου για τους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Από 29 Ιουλίου, 2022Χωρίς σχόλια

Για 5η συνεχή χρονιά ο Άγιος Νικόλαος, φιλοξενεί τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach volley (29-31 Ιουλίου 2022).

Το “Agios Nikolaos Championships” συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν) και η Περιφέρεια Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29-31 Ιουλίου στην γραφική Μαρίνα της πόλης, όπου θ΄ αναδειχθούν οι πρωταθλητές της άμμου σε άνδρες και γυναίκες για το 2022.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, πριν την έναρξη των αγώνων παραχωρήθηκε Συνέντευξη Τύπου στο κινηματοθέατρο REX, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων των διοργανωτών και χορηγών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αλλά και τους αθλητές στο “σπίτι “ τους – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τόνισε ότι για 5η συνεχή χρονιά ο Άγιος Νικόλαος, φιλοξενεί τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach volley.
Ευχαριστώντας την Περιφέρεια Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ανδρουλάκη για την στήριξη των μεγάλων αθλητικών event που ο Δήμος διοργανώνει, ευχόμενος καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν στην διοργάνωση, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, να φιλοξενήσει ο Άγιος Νικόλαος την χρονιά που ακολουθεί, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δεδομένου ότι ο Δήμος έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στην προσπάθεια που έχει αναλάβει για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στους αθλητές δήλωσε ότι βρίσκονται σ΄ ένα πραγματικά όμορφο μέρος της Κρήτης, ανάμεσα σε ανθρώπους που στηρίζουν τον αθλητισμό, αγαπούν το άθλημα και βοηθούν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.
Η Περιφέρεια Κρήτης , όπως ο ίδιος δήλωσε, στηρίζει τις προσπάθειες των Ομοσπονδιών, ενώ ευχήθηκε την χρονιά που ακολουθεί να δοθεί η δυνατότητα στον Δήμο Αγίου Νικολάου, να φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Vollley.

Ο Γ. Γ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Νεκτάριος Χαλβατζής, με θερμά λόγια περιέγραψε την συνεργασία των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας με τον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η πόλη δύναται να φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με τον Δήμο, καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Ανδρουλάκη, για την στήριξη τους στις αθλητικές διοργανώσεις αλλά και στην προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.
Όπως έκανε γνωστό, η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση με δύο δίωρες τηλεοπτικές μεταδόσεις το Σάββατο 30/7 και την Κυριακή 31/7 με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες και ζωντανά (livestreaming) από το κανάλι του Δήμου Αγίου Νικολάου στο youtube .

Τέλος ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης, τονίζοντας ότι η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Αγίου Νικολάου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές.