Skip to main content
Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Από 31 Ιουλίου, 2022Χωρίς σχόλια

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με δήλωση του συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει :” Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθεια που καταβάλλατε, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία, που είναι η ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας.

Εύχομαι σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους, καλές σπουδές και η επιτυχία αυτή να σας συνοδεύει στο νέο κύκλο της ζωής σας. Η μετάβασή σας από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία και αφετηρία για την κατάκτηση γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή σας.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που κλήθηκαν φέτος να προετοιμάσουν τα παιδιά σ΄ ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον που διαμόρφωσε η διετία που προηγήθηκε.

Για όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια τους, ή το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις επιλογές σας, να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές δεν είναι μονόδρομος για την προσωπική πρόοδο σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και αδράξτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και σας περιμένουν για να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο για ένα λαμπρό μέλλον!

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους.