Skip to main content
Δελτία Tύπου

Ευχαριστήριο Δήμου Αγίου Νικολάου για τους Πανελλήνιους αγώνες Beach Volley

Από 3 Αυγούστου, 2022Χωρίς σχόλια

Για 5η συνεχή χρονιά, το τριήμερο (29-31 Ιουλίου), η πόλη του Αγίου Νικολάου, φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία – κατά γενική ομολογία – τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach volley : “Agios Nikolaos Championships 2022”, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγίου Νικολάου, η ΕΟΠΕ, ο ΠΑΟΔΑΝ, η ΔΑΕΑΝ και η Περιφέρεια Κρήτης, κατά τους οποίους αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές της άμμου ( άνδρες και γυναίκες ) για το 2022.

Η διοργάνωση, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τους συνδιοργανωτές, τους αθλητές αλλά και το κοινό, ενώ μεταδόθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση με δύο δίωρες τηλεοπτικές μεταδόσεις (30 – 31 /7 ) και ζωντανά (livestreaming) από το κανάλι του Δήμου Αγίου Νικολάου στο youtube .

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΔΑΝ έχει γίνει πρωταθλητής στη διοργάνωση μεγάλων ελληνικών και διεθνών αθλητικών γεγονότων σε πολλά δημοφιλή αθλήματα και extreme sports που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών αθλητικών προορισμών της Ελλάδας, όμως δεδομένου ότι η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς την συνεργασία, οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στα στελέχη της ΕΟΠΕ, που πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτή τη διοργάνωση σταθερά για έξι χρόνια, μετατρέποντας τον Άγιο Νικόλαο σε “σπίτι” του beach volley.
Επίησης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου, του ΠΑΟΔΑΝ και της ΔΑΕΑΝ για την στήριξη της διοργάνωσης, στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές – τους πραγματικούς ήρωες των αγώνων, που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, πέρασαν ένα τριήμερο στην ζεστή άμμο – το ΕΚΑΒ, το Παράρτημα Αγίου Νικολάου του Ερυθρού Σταυρού, που δεν λείπει από καμία διοργάνωση, την φυσικοθεραπεύτρια κ. Τένια Κουτουλάκη, τους γιατρούς των αγώνων κ. Γιώργο Καλογεράκη, κα Εμμανουέλα Χρονάκη, κ. Διαλυνά Μιχάλη, κ. Κλώντζα Μανόλη και κα. Μαργαρίτα Καραβελάκη και τα φαρμακεία των κ.κ. Ιωάννη Μαλέρδου και Θοδωρή Φουράκη.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά και διαχρονικά κοντά μας σε κάθε μας διοργάνωση.
Συγκεκριμένα τις εταιρείες : MIRUM, BLUE. GR , τα ξενοδοχεία Santa Marina & St. Nicolas Bay και τις επιχειρήσεις Cafe Meli, Gioma Meze, Bajamar Cocktail Bar, Zygos UrbanGarden Coffee and Food, Maistrali, Basilico, Karnagio & Makrakis Clean Market.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες , που βρέθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την διοργάνωση με την παρουσία του κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους τελικούς του 2023, με την ελπίδα μιας ακόμα μεγαλύτερης διοργάνωσης, διεθνών προδιαγραφών.