Skip to main content
Δελτία Tύπου

Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Από 28 Φεβρουαρίου, 2023Χωρίς σχόλια

Η δημιουργία Διοικητηρίου όπου θα συστεγαστούν η Πυροσβεστική και η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου στο οικόπεδο που παραχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίου Νικολάου, κυριάρχησε ως θέμα στην συνάντηση που είχε σήμερα (28/2), ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον νέο Αστυνομικό Δ/ντη Λασιθίου κ. Τσιριλάκη Μιχαήλ κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήμο.
Σε δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος στην υπογραφή συμβολαίου αγοράς του οικοπέδου από την Ένωση Μεραμβέλου, επιβεβαίωσε ότι μεταξύ των δυο μερών, υπάρχει διάθεση συνεργασίας προς όφελος των πολιτών, ενώ την παρούσα περίοδο – δεδομένου ότι δρομολογήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας Αστυνομικού – Πυροσβεστικού Μεγάρου , στο οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος – θα πρέπει τόνισε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε ο μεγάλος αυτός στόχος να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
Εξ άλλου και οι δύο Υπηρεσίες – επεσήμανε – υπάγονται στο ίδιο υπουργείο και από την μέχρι σήμερα ενημέρωση καθώς και από τις συζητήσεις που έχουν γίνει με αξιωματούχους και των δύο Σωμάτων, υπήρξε θετική αποδοχή της πρότασης αναφορικά με τη διάθεση κεντρικής χρηματοδότησης για τις κτιριακές εγκαταστάσεις που θα απαιτηθούν.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζερβός, προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή, το Φωτογραφικό Λεύκωμα του Δήμου Αγίου Νικολάου.