Skip to main content
Δελτία Tύπου

Τοποθέτηση Απινιδωτή στο Σίσι

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου τις προηγούμενες μέρες, προχώρησε στην τοποθέτηση απινιδωτών, σε πολυσύχναστα σημεία του Δήμου (Αμμούδι παραλία, Αλμυρός παραλία, Πλάκα λιμανάκι, Ελούντα πλατεία, Κριτσά πλατεία, Σίσι πάρκινγκ), στην προσπάθεια του να θωρακίσει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους του.
Με αφορμή την ενημερωτική εκπαιδευτική δράση – επίδειξη χρήσης του απινιδωτή, που πραγματοποιήθηκε στο Σίσι (12/5), παρουσία κατοίκων, εκπαιδευτών και εθελοντών, ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων & Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου κ. Μανόλης Λεμπίδης, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα των συγκεκριμένων ιατρικών συσκευών σ΄ όλη την έκταση του Δήμου, ευχαρίστησε τον εκπαιδευτή κ. Φραγκιαδάκη Δημήτρη, για την παροχή των πολύτιμων γνώσεων του στους εθελοντές – δημότες, την κ. Νατάσα Παγκάλου υπεύθυνη σώματος Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Π,Τ Αγίου Νικολάου, τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου για την πολύπλευρη συνδρομή του καθώς και την κ. Μαρία Λασιθιωτάκη Λεμπιδάκη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου όπου τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Εξάλλου όπως ο ίδιος σημείωσε :” το θέμα της τοποθέτησης απινιδωτών είναι κομβικής σημασίας για την ζωή των συνανθρώπων μας και όλοι γνωρίζουμε την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ιατρικής συσκευής, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστα γεγονότα, αν και ευχή μας είναι να παραμείνει αχρείαστη!
Ως δήμος, μας απασχολεί έντονα να επιδείξουμε ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό με ιατρικά εργαλεία που βοηθούν ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινης ζωής”.