Skip to main content
Δελτία Tύπου

2ο Προπονητικό καμπ – Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

Από 16 Μαΐου, 2016Χωρίς σχόλια

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), η Περιφέρεια Κρήτης και ο Α.Ο. Λασιθίου διοργάνωσαν στον Άγιο Νικόλαο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία, προπονητικό καμπ αθλητών και προπονητών των εθνικών ομάδων στίβου κατά το χρονικό διάστημα από 25 Απριλίου 2016 έως και 4 Μαΐου 2016.

Για τη διοργάνωση του προπονητικού καμπ ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. ευχαριστεί το ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη του και για τη γενικότερη συνεργασία.

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. ευχαριστεί επίσης, την Περιφέρεια Κρήτης για τη φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών τους, την τεχνική εταιρεία «EUROPLAN» για τη σημαντική της προσφορά, το ξενοδοχείο «Santa Marina», το γυμναστήριο «WINNERS Health Club», το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου για την άριστη συνεργασία, τον κ. Γιάννη Υγειονομάκη για τη μεταφορά των αθλητών στη Σπιναλόγκα, τον κ. Αυξέντιο Κεκελέκη για την ανιδιοτελή προσφορά του και το Σωματείο ελληνορωμαϊκής πάλης και άρσης βαρών “Αλμυρός” για τη διάθεση των οργάνων γυμναστικής για τις ανάγκες του καμπ.