Skip to main content
Δελτία Tύπου

Δελτίο τύπου Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Λασιθίου.

Από 22 Αυγούστου, 2016Χωρίς σχόλια

    Πριν από τρείς περίπου μήνες γεννήθηκε η ιδέα στα μέλη της Διεθνής ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου για την δημιουργία μιας αίθουσας όπου θα μπορούσαν να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις – ημερίδες τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου όσο και της Δ.Ε.Α. Λασιθίου.

Αρωγοί των προσπαθειών μας ήταν η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και πολλοί επιχειρηματίες του τόπου μας, όπου αγκάλιασαν την προσπάθεια μας αυτή με αποτέλεσμα την παράδοση στον Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου κύριο Πετάση Εμμανουήλ της υπερσύγχρονης αίθουσας που κοσμεί πλέον το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Νικολάου.

     Σας παραθέτουμε δελτίο τύπου καθώς και φωτογραφίες από την χθεσινή (17-08-2016) εκδήλωση εγκαινίων την προαναφερθείσας αίθουσας σημειώνοντας σε αυτό το σημείο ότι ήδη έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον προς ενημέρωση ομάδων της κοινωνίας μας.

 

 

     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που με το έργο σας συμβάλετε στην προβολή στην κοινωνία μας των προσπαθειών της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών / Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.

 

Με εκτίμηση,

Εκ  μέρους του Δ.Σ. της Δ.Ε.Α/Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος Τ.Δ. Λασιθίου

Φραγκάκης Κωνσταντίνος

 

image1

image2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΔ Λασιθίου ΔΕΑ 18 – 08 – 2016