Skip to main content
Δελτία Tύπου

Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ιωσήφ Κουνδούρου 18/2

Από 17 Φεβρουαρίου, 2018Χωρίς σχόλια


Ο ΠΑΟΔΑΝ διοργανώνει αποκριάτικη παρέλαση την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στις 15.00 με αφετηρία το χώρο έξω από τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου και κατάληξη στην οδό Ιωσήφ Κουνδούρου, μπροστά από την Τράπεζα Eurobank, (στη μικρή προβλήτα που βρίσκεται στο επίπεδο της θάλασσας).

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μεγάλο αποκριάτικο party με μουσική 80’s από το συγκρότημα 48 Ώρες και τον DJ Marnelos επί της οδού Ιωσήφ Κουνδούρου.

Στο πλαίσιο της παραπάνω αποκριάτικης εκδήλωσης ο ΠΑΟΔΑΝ ενημερώνει τους δημότες της πόλης του Αγίου Νικολάου, τους κατοίκους της περιοχής Μύλος και τους επισκέπτες της ότι κατά τη διάρκεια της αποκριάτικης παρέλασης και του μεγάλου αποκριάτικου party η κυκλοφορία στην οδό Ιωσήφ Κουνδούρου θα διακοπεί από το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την πιθανή αναστάτωση που θα προκληθεί λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας επί της οδού Ιωσήφ Κουνδούρου και παρακαλούμε για την κατανόηση σας.