Skip to main content
Δελτία Tύπου

Απάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου σε δηλώσεις Θραψανιώτη

Από 26 Φεβρουαρίου, 2018Χωρίς σχόλια


 

 

Με αφορμή τον σχολιασμό της συνέντευξης που παραχώρησα στην έγκριτη εφημερίδα “Ανατολή” (21/2/2018) από τον βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι η αρχική μου σκέψη ήταν να μην προχωρήσω σε οποιαδήποτε απάντηση.

Ωστόσο, θεωρώντας ότι λόγω της μακράς συνύπαρξης μας στα δημοτικά πράγματα, έχω το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να προβώ σε κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις.

Φίλε Μανόλη, όπως και εσύ αντιλαμβάνεσαι στόχος μου ασφαλώς δεν είναι η αντιπαράθεση μαζί σου, αφού θεωρητικά τουλάχιστον, κοινός μας στόχος είναι η πρόοδος του τόπου μας.

Θα ανέμενα ασφαλώς οι θέσεις μου -όπως αυτές διατυπώθηκαν στην παραπάνω συνέντευξη, ν΄αποτελέσουν ώς ένα βαθμό μέσο πίεσης στην κυβέρνηση, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Να σημειώσω ότι τα στοιχεία που έδωσα στην δημοσιότητα – για όλα τα ζητήματα που έτσι κι αλλιώς έχω θέσει γραπτά και προφορικά κατ΄επανάληψη, εάν δεν είναι αληθή, τότε θα πρέπει να αποδειχθεί η αναλήθεια τους, συγκεκριμένα και όχι αόριστα (…κάποιοι διακατέχονται…) στην “σφαίρα” των προθέσεων μιας υποτιθέμενης αντικυβερνητικής διάθεσης.

Φίλε Μανόλη, το να “φοράμε” ο ένας στον άλλο ταμπέλες, μάλλον αποτελεί μια παλαιομοδίτικη πρακτική καταδικασμένη σαφώς από τους πολίτες.

Μοναδικός μου στόχος, σε κάθε αναφορά που σχετίζεται με την ανάπτυξη του τόπου, τόσο ώς πολίτης όσο και ώς Δήμαρχος, είναι η πρόοδος του και αυτό θα ήθελα να γίνει σαφές !  Για το λόγο αυτό θα εργαστώ και θα συνεργαστώ με όλους όσους παλεύουν για τον ίδιο σκοπό.

Να είσαι σίγουρος ότι θα ευχαριστήσω και θα επαινέσω κάθε θετική εξέλιξη που στο μέλλον θα υπάρξει.

 

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου 

Αντώνης Εμμ. Ζερβός