Skip to main content
Δελτία Tύπου

3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Κριτσάς, 5 Μαΐου 2019

Από 3 Μαΐου, 2019Χωρίς σχόλια


Τρέξε μαζί με τον Ρούσσο στην Κριτσά


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), ο Δήμος Αγίου Νικολάου,ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), η Περιφέρεια Κρήτηςκαι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίουσυνδιοργανώνουν για τρίτη συνεχή φορά τον «Αγώνα Ορεινού Δρόμου Κριτσάς» την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες ορεινού δρόμου με συμμετέχοντες από όλη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα διεξαχθούν αγώνες 8.000μ και 16.000μ με τους αθλητές που θα συμμετάσχουν να περνάνε από μοναδικής ομορφιάς τοπία, όπως το φαράγγι της Κριτσάς, αλλά και από σημαντικά αρχαιολογικά και θρησκευτικά μέρη, όπως η αρχαία Λατώ και η Παναγία Κερά. Θα διεξαχθούν, επίσης, αγώνες μικρότερης απόστασης 1.000μ και 2.000μ για παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων, αντίστοιχα.

Η ώρα έναρξης είναι στις 10:00 από την κεντρική πλατεία της Κριτσάς. Καθώς οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής λήγουν σήμερα Παρασκευή 03/05/2019, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα αλλά δεν θα προλάβουν να το κάνουν ηλεκτρονικά θα λειτουργήσει γραμματεία των αγώνων στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Αγίου Νικολάου (Ρούσσου Καπετανάκη 7) το Σάββατο 4 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 20:00. Παράλληλα, όσοι  έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή το απόγευμα του Σαββάτου, θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους και το αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα. Η παραλαβή του αριθμού και της αναμνηστικής μπλούζας θα μπορεί να γίνει και το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου από την επίσημη γραμματεία των αγώνων έως και μία ώρα πριν την έναρξη τους.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους αθλητές ότι υπάρχουν ακόμα περιορισμένες θέσεις συμμετοχής και διευκρινίζουμε ότι κατά το Σάββατο 4 Μαΐου και την Κυριακή 5 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνονται μόνο κατά τη διάρκεια λειτουργίας των γραμματειών των αγώνων όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω.