Skip to main content
Δελτία Tύπου

Το θέμα της επανασύστασης της κοινότητας Μιλάτου τέθηκε από κατοίκους της περιοχής στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Από 29 Μαΐου, 20207 Ιουνίου, 2022Χωρίς σχόλια


αφίσα


Το θέμα της επανασύστασης της κοινότητας Μιλάτου, ζητήματα που σχετίζονται με την άρδευση της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και θέματα καθημερινότητας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα (29/5), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον σύμβουλο της κοινότητας Βραχασίου κ. Γ. Αστρουλάκη και τους κατοίκους της περιοχής κ.κ. Γ.Λαπιδάκη και Γ. Λασιθιωτάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντ. Ζερβός :”τα ζητήματα που τέθηκαν από τους κατοίκους της Μιλάτου, υπάρχουν ήδη στις προτάσεις της κοινότητας Βραχασίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της επανασύστασης της κοινότητας Μιλάτου. Αναφορικά με την βελτίωση των σημάτων Τηλεόρασης και ΟΤΕ, θα παρέμβουμε άμεσα για την τακτοποίηση των όποιων δυσλειτουργιών παρουσιάζονται, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να γίνει γνωστή , η προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή, για την επέκταση του ΤΟΕΒ στο Πάνω Μεραμπέλλο, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν ζητήματα που ανακύπτουν με  την ανυπαρξία του αρδευτικού δικτύου”.

Οι όποιες ενέργειες αναληφθούν – σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου – θα γίνουν σε συννενόηση με την κοινότητα Βραχασίου, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες περιοχές, αποτελούν ενιαία διοικητική μονάδα.