Skip to main content
Ανακοινώσεις

Ογκώδη Αντικείμενα

Από 4 Απριλίου, 20227 Ιουνίου, 2022Χωρίς σχόλια

Το Τμήμα Καθαριότητας – Ανακύκλωσης ενημερώνει τους δημότες ότι τοποθετήθηκαν μεγάλοι ανοιχτοί κάδοι για τα ογκώδη αντικείμενα στις παρακάτω θέσεις:

1)Άγιος Νικόλαος γήπεδα τένις πίσω από την Ένωση Μεραμβέλλου

2)Άγιος Νικόλαος Ξηρόκαμπος δημοτικό οικόπεδο πλησίον ΕΚΑΒ

3)Κ. Καραμανλή (απέναντι από Κωτσόβολο-πρώην μάντρα οικοδομικών υλικών Νίχλου

4)Ρούσα Λίμνη χώρος πολιτιστικού συλλόγου

5)Κριτσά επαρχιακή οδός κάμπος

6)Κρούστας

7)Καλό Χωριό

8)Λίμνες

📌Τα ογκώδη αντικείμενα πρέπει να τοποθετούνται ΕΝΤΟΣ των κάδων.
⚠️ΟΧΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ
⚠️ΟΧΙ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Παρακαλούμε όλους να συνεργασθούν με το Δήμο και να βοηθήσουν ώστε να εκλείψει η θέα των ογκωδών αντικειμένων από τους δρόμους καθώς και να υπάρχει καθαριότητα στις θέσεις που τοποθετήθηκαν οι κάδοι.

Συνεχίζουν να ισχύουν τα παρακάτω:
Α) Για μικρές ποσότητες ογκωδών αντικειμένων, οι δημότες μπορούν να συνεννοούνται με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου για την περισυλλογή τους (σημείο τοποθέτησης και ώρα περισυλλογής) ως εξής: α) Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου στο τηλ. 6972209997 Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30 β) Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης και Βραχασίου στο τηλ. 6972448526 Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30
Β) Εάν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες ογκωδών αντικειμένων, θα πρέπει να μεταφέρονται και να απορρίπτονται απ΄ ευθείας στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου. Ωράριο λειτουργίας: 7.30-13.40 Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.
Γ) Εάν πρόκειται για μπάζα και προϊόντα εκσκαφών, κατεδαφίσεων και ανακαινίσεων, θα πρέπει να μεταφέρονται στις εγκεκριμένες μονάδες ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων Κατασκευών (ΑΕΚΚ).
⚠️ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Τα οικιακά απορρίμματα τοποθετούνται στους κάδους απορριμμάτων σε καλά δεμένες σακούλες ενώ στα καλαθάκια τοποθετούνται μόνο μικροαπορρίμματα.
✅ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
📌Παράπονα, παρατηρήσεις και ενημέρωση για θέματα καθαριότητας στο τηλ. 2841023839

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ