Skip to main content
Nέα Oργανισμών - Eπιτροπών

Ευχαριστήριο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. για τις Παράλληλες εκδηλώσεις του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος

Από 29 Απριλίου, 2022Χωρίς σχόλια

Στον απόηχο της προχθεσινής ημέρας και της επιτυχούς διεξαγωγής της έναρξης των παράλληλων δράσεων του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού και  τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την ευκαιρία που μας έδωσε  αναθέτοντας  στον  Δήμο Αγίου Νικολάου  την έναρξη  των παράλληλων  εκδηλώσεων, με την ελπίδα την επόμενη χρονιά, ένα από τα ΕΤΑΠ του Γύρου να περάσει από τον Δήμο μας.

Πολλά ευχαριστώ επίσης σε όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της δράσης!

Πρώτα από όλα τα δυο ποδηλατικά σωματεία του Δήμου μας, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων, τους αθλητές και τους γονείς του Δρήρος στη Νεάπολη και του ΠΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο που κρατούν ενεργό το αθλητικό ιδεώδες και που στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ποδήλατο.

Τον  Ερυθρό Σταυρό, το Λιμεναρχείο, την Τροχαία, το ΕΚΑΒ, που βρίσκονται κοντά σε κάθε δράση μας.

Για τις δράσεις των παιδιών που γέμισαν χαρά και χρώμα ευχαριστούμε τον ΣΕΟ Νεάπολης, την Σχολή Οδηγών Στεφανάκη και τους εικαστικούς μας Άγγελο Σπάρταλη και Ελένη Κουνενάκη, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, το Bioaroma και το ξενοδοχείο Port 7 για την φιλοξενία  και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που καλύπτουν και στηρίζουν τις δράσεις μας τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΝ, της ΔΑΕΑΝ και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Και ασφαλώς ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους  εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτά που σχεδιάζουμε.

Τέλος, ευχαριστούμε  του χορηγούς μας, την εταιρεία Siganos SA για την προσφορά των νερών και τα Super Market Πάγκαλος & Super Market Μεθυμακης – Μηναδάκης για την συνεχή προσφορά τους.