Skip to main content
Δελτία Tύπου

Επιδαπέδια καλαθάκια και νέοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Από 30 Αυγούστου, 2022Χωρίς σχόλια

Στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προχώρησε στην αγορά 250 νέων κάδων και 100 καινούριων μεταλλικών επιδαπέδιων καλαθακίων ,που θα χρησιμοποιηθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος στις τοπικές κοινότητες, αλλά και στην πόλη,προκειμένου ν΄ αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους κάδους στα σημεία εκείνα που κρίνεται απαραίτητο.
Παράλληλα, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να παραληφθούν δύο (2) νέα απορριμματοφόρα, τα οποία θα ενταχθούν στον στόλο του δήμου ενώ ήδη η αρμόδια υπηρεσία προχωρά στην συντήρηση των παλαιών οχημάτων με στόχο την εξασφάλιση της λειτουργικότητας τους.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμοδίου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα, η υπηρεσία καθαριότητας, αν και στελεχιακά αποδυναμωμένη, συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια για έναν καθαρό Δήμο. Με τους νέους κάδους, τα απορριμματοφόρα που έχουμε παραγγείλει – όπως ο ίδιος ανέφερε – αλλά και με την σκληρή δουλειά των εργαζομένων, εκφράζουμε την βεβαιότητα ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, οι παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες, αρκεί στην προσπάθεια αυτή,να έχουμε αρωγούς τους ίδιους τους δημότες, αλλά και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής. Μετά την τοποθέτηση των νέων κάδων αλλά και των επιδαπέδιων καλαθακίων στην πόλη και στις γειτονικές κοινότητες, διαμορφώνουμε σταδιακά,-πρόσθεσε- ένα σύγχρονο δίκτυο που διευκολύνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες , για να διατηρούν καθαρό τον Δήμο.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Βάρδας, στην λογική του καλύτερου ελέγχου διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων, ο δήμος προχωρά σε ελέγχους, εφαρμόζοντας τον κανονισμό καθαριότητας και επιβάλλοντας τα προβλεπόμενα απ΄ αυτόν πρόστιμα, σε όσους αρνούνται ή αδιαφορούν να εφαρμόσουν τις κείμενες διατάξεις.