Skip to main content
Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ για Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου στις 25-26.2.2023

Από 3 Μαρτίου, 2023Χωρίς σχόλια

Καρναβαλικές Εκδηλώσεις
Απόκριες στο Δήμο Αγίου Νικολάου 2023

Ευχαριστήριο

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Νικόλαο στις 25-26 Φεβρουαρίου 2023
Συγκεκριμένα ευχαριστεί, το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου, την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου και τη Λιμενική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου, το Δήμο Αγίου Νικολάου, το ΕΚΑΒ, το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και τη ΣΕΔΕΔΑΝ, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και τη ΔΑΕΑΝ.
Παράλληλα ευχαριστεί, τον κ. Δημήτρη Δεβεράκη για την διάθεση του σκάφους ¨Αλέξανδρος¨, τον κ. Μιχάλη Βασιλάκη και την Εταιρία MVD, το δύτη κ. Νικόλαο Κουτουλάκη, τον κ. Γιάννη Κοκολάκη για τη διάθεση χώρου στάθμευσης και το προσωπικό του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ και του Δήμου Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα την «Υπηρεσία Καθαριότητας» και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Βάρδα .
Θερμά ευχαριστεί επίσης, την κα Μαρία Κοκολάκη και τον κ. Γιώργο Βιδάκη για την αφιλοκερδή παρουσίαση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, τους εθελοντές που συμμετείχαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς και φυσικά όσους συμμετείχαν στις καρναβαλικές ομάδες καθώς και τα ΜΜΕ, χωρίς την παρουσία των οποίων δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.