Skip to main content
Δελτία Tύπου

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Από 9 Φεβρουαρίου, 2024Χωρίς σχόλια

Συνάντηση με τον Δ/ντη του Δημόσιου Ι.Ε.Κ   (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης – Σ.Α.Ε.Κ) κ. Γιάννη  Τζάβλα, είχε σήμερα 8/2   ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης.
Στην συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υφιστάμενων τμημάτων (βοηθός φαρμακείου, συνοδός βουνού, δασικής προστασίας, βρεφονηπιοκόμων, αμπελουργίας, οινοποιίας), καθώς και η προοπτική ιδρύσεως νέων, που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του τόπου (τουριστικών μονάδων, φύλακες αρχαιολογικών & μουσειακών χώρων κ.α).
Ο κ. Τζάβλας, κάνοντας γνωστό, ότι οι καταρτιζόμενοι που φοιτούν στα δημόσια ΙΕΚ (φοίτηση υποχρεωτική με ωράριο 15.00-20.00) είναι στην πλειονότητα τους ξενοδοχοϋπάλληλοι, τόνισε την ανάγκη διευκόλυνσης τους ως προς το ωράριο, για να καταστεί δυνατή η παρακολούθησή των μαθημάτων. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα, έχει ενημερωθεί σχετικά ο Πρόεδρος Δ/ντών Ξενοδοχείων Κρήτης κ. Σφακιανάκης Γεώργιος.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης υπογραμμίζοντας τη στόχευση ώστε να υπάρχει καταρτισμένο προσωπικό, σημείωσε ότι η διευκόλυνση της φοίτησής των εργαζομένων είναι προς όφελος όλων μας.
Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης κ. Μαρία Γάλλου.