Skip to main content
Δελτία Tύπου

Οι ήρωες της Digea ταξιδεύουν στο Λασίθι

Από 19 Μαρτίου, 2024Χωρίς σχόλια

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea» συνεχίζει το συναρπαστικό ταξίδι του, με επόμενο σταθμό τα ειδικά σχολεία και τις δομές φιλοξενίας παιδιών του Νομού Λασιθίου, Κρήτης, σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η εταιρεία. στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης κ. Μαρία Γάλλου.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Μαστοράκης και στελέχη της Digea, θα επισκεφθούν την Τρίτη 19/3 το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, την Τετάρτη 20/3 τα Ειδικά Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία & τα ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου & Ιεράπετρας και την Πέμπτη 21/3 το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το ΕΕΕΕΚ και το ΚΔΑΠ Σητείας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η ομάδα της Digea θα προσφέρει ηλεκτρονικά και χρηστικά είδη για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών μονάδων και δομών, καθώς και ατομικά δώρα σε όλα τα παιδιά. ενέργεια αγάπης που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία, Digea – Ψηφιακός Πάροχος, στις 19/3  – 21/3/2024 , σε δομές φιλοξενίας παιδιών και στα ειδικά σχολεία του νομού Λασιθίου.