Skip to main content
Δελτία Tύπου

Ενωμένοι ανοίγουμε τους δρόμους που θα μας οδηγήσουν στο αύριο

Από 27 Μαρτίου, 2024Χωρίς σχόλια

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/3),στον κινηματογράφο «Δρήρος» της Νεάπολης, η πρώτη συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών», παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη, των εκλεγμένων αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Τα μέλη του συνδυασμού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής τους τρείς πρώτους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της στο Δήμο, καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζονται κατά την πρώτη περίοδο της θητείας, αλλά και για τον μελλοντικό σχεδιασμό.

 

Οι αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου, ενημέρωσαν για τους τομείς ευθύνης τους τα μέλη του συνδυασμού, ενώ ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Μενεγάκης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την κίνηση, πρόσωπα ικανά και δημιουργικά, νέοι άνθρωποι που φέρουν «φρέσκες» ιδέες, αλλά και άνθρωποι που μεταφέρουν την εμπειρία τους, αγαπούν τον τόπο και εξακολουθούν με τη συμμετοχή τους, να  ενισχύουν τη μεγάλη προσπάθεια που αναλήφθηκε την επόμενη ημέρα των εκλογών, ώστε να   καταστήσουμε τον Δήμο – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – πρότυπο που θα δώσει στα παιδιά μας όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάπτυξη της ενδοχώρας που μπορεί, όπως υποστήριξε να έρθει μέσα από πρωτοβουλίες που απαιτούν στόχευση και συνεργασία.

«Η ενδοχώρα του δήμου μας – τόνισε – αποτελεί πλούτο κάθε πολιτιστικής και της αναπτυξιακής δράσης, στον οποίο πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθεια μας.

Με ρεαλιστικό σχέδιο, με ορθή ιεράρχηση, με όσο το δυνατόν πλατιά συναίνεση, προχωρούμε μπροστά και είμαστε αποφασισμένοι, γιατί τίποτα μεγάλο δεν μπορεί να είναι έργο ενός ανθρώπου, αλλά πάντα χρειάζεται να ενωθούν πολλά μυαλά, πολλά χέρια, πολλοί άνθρωποι για να ανοίξουμε τους δρόμους που θα μας πηγαίνουν στο αύριο, αυτό που δικαιούται και αξίζει ο τόπος μας».