Skip to main content
Δελτία Tύπου

Πασχαλινή προσφορά από τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου – Νεάπολης

Από 29 Απριλίου, 2024Χωρίς σχόλια

Με διάθεση κοινωνικής προσφοράς συμμετείχαν και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου και Νεάπολης, στις προετοιμασίες για το Πάσχα ετοιμάζοντας  Πασχαλινά τσουρέκια για τους ωφελούμενους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφτηκαν το χώρο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρέδωσαν τα γλυκίσματά που έφτιαξαν, ανταλλάσσοντας ευχές με τους εργαζομένους της δομής.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ Αθηνά Μαρνέλλου, Μαρία Φαρσάρη και Γιαννακάκη Ευαγγελία, συνόδευσαν η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Νικολέτα Τσάκωνα και η Δήμητρα Ψύλλου Κοινωνική Λειτουργός του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου .

Στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους υποδέχτηκαν οι εργαζόμενες της δομής Μαρία Μαλλιωτάκη Κοινωνική Λειτουργός και Πόπη Κλώντζα.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, σε δήλωση του ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου και Νεάπολης, τονίζοντας ότι οι δράσεις που αναλαμβάνουν όχι μόνο την περίοδο των εορτών αλλά και όλο το χρόνο, προσφέρουν αγάπη και χαρά σε όλους, καταδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία. Επιπλέον ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Στήριξης ΑμεΑ κ. Αντώνη Μαυρή για την εποπτεία που παρέχει στις κοινωνικές δομές του δήμου».