Skip to main content
Ανακοινώσεις

Εθελοντές που θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα παρέχουν στο εξής τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που κινδυνεύουν αναζητά ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Από 3 Αυγούστου, 2022Χωρίς σχόλια

Όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Αγίου Νικολάου προμηθεύτηκε έξι σύγχρονους απινιδωτές, με σκοπό να τοποθετηθούν σε αντίστοιχα σημεία του Δήμου που παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μόνο την αρχή, σε μια σειρά ενεργειών με σκοπό την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών ώστε ν΄ αναπτυχθεί ένα ουσιαστικό δίκτυο, που θα συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί, όταν κι εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή.

Δεδομένης της αγοράς των απινιδωτών και της επικείμενης τοποθέτησης τους, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, καλεί όλους τους πολίτες – κυρίως εκείνους που εργάζονται ή διαμένουν κοντά στα σημεία τοποθέτησης των απινιδωτών – να δηλώσουν συμμετοχή, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα καταρτιστεί συγκεκριμένα για το σκοπό αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας email στην Αντιδημάρχο Υγείας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ευαγγελία Φανουράκη (fanouraki.eva@gmail.com) αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο τους, το τηλέφωνο τους καθώς και την περιοχή που μπορούν να δραστηριοποιηθούν, ή επικοινωνώντας στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Νικολάου από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 στο :2841021866.

Τα σημεία τοποθέτησης των απινιδωτών – εφόσον συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός εθελοντών είναι :

1. Αλμυρός – παραλία

2. Αμμούδι – παραλία

3. Ελούντα – πλατεία

4. Κριτσά – πλατεία

5. Σίσι -λιμανάκι

6. Πλάκα – καραβάκια