Skip to main content
Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ για Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Από 16 Ιανουαρίου, 2023Χωρίς σχόλια

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Για τη λειτουργία του σπιτιού του Άι Βασίλη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διακοσμήτρια κα Έφη Τζιράκη η οποία, με μεγάλο κέφι, δημιουργικότητα και πολλή προσωπική εργασία, διακόσμησε εθελοντικά το σπίτι.
Για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της λειτουργίας του σπιτιού του Άι Βασίλη, ευχαριστούμε τις υπαλλήλους της Κουνδουρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Νικολάου, το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης παιδιών «Λευκό Πανί», το Κ.Δ.Α.Π. «Το
παιχνίδι αλλιώς» και την κ. Αναστασία Γρηγοράκη, οι οποίοι διάβασαν παραμύθια, έπαιξαν θεατρικά παιχνίδια και ζωγράφισαν με τους μικρούς φίλους που μας επισκέφτηκαν.
Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους εθελοντές Άι Βασίληδες και τους βοηθούς τους, μικρούς και μεγάλους, που ζωντάνεψαν το σπίτι του Άι Βασίλη. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κ.κ. Φωτάκη Φώτη, Τζώρτζη Χρήστο, Μουλιανιτάκη Διονύση, Συντυχάκη Γιώργο, Ζάχο
Κωνσταντίνο, Αντωνιάδη Μαρία, Αποστολάκη Κατιάννα, Γεροντή Πόπη, Γωνιωτάκη Φωτεινή, Δούζα Χριστίνα, Ιωαννίδου Ελένη, Καλύβα Γεωργία, Καμπανού Έλενα, Κασσωτάκη Μαρία, Μασσάρου Βαλεντίνα, Μπαρδή Αλκίνοο, Νταγιαντά Άρτεμις, Πατεράκη Άννα, Ραφαϊλάκη Εύη, Σηφάκη Ελένη, Συντυχάκη Κων/νο – Στέλιο, Φανουράκη Ευαγγελία, Φωτάκη Μελίνα, Αλεξάκη Μελίνα, Μπαρδή Ναταλία, Μπούρα Φαίη και Μπούρα Βασίλη.
Για τον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και τον ερχομό του νέου ευχαριστούμε τη ΔΥΠΙΝ Λασιθίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου, το Θεόδωρο Μπεκατώρο, τον Κοϊνάκη Αντώνιο, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου.