Skip to main content
Nέα Oργανισμών - Eπιτροπών

11ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 18-19 Ιουνίου 2022

Από 5 Απριλίου, 20223 Μαΐου, 2022Χωρίς σχόλια

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) έχει τη χαρά να διοργανώνει, μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα, το 11ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου. Ένας θεσμός που σκορπά χαρά και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παρακολουθήσουν αξιόλογες δράσεις από φορείς, οργανισμούς, συλλόγους και ιδιώτες. Ο χώρος της Πλαζ του ΕΟΤ είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του Φεστιβάλ. Θέατρο, μουσική, παραμύθια, παιχνίδια, κατασκευές και εργαστήρια θα φιλοξενηθούν στη διοργάνωση, στις 18-19 Ιουνίου 2022. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, στόχος μας παραμένει πάντα η ποιοτική και ποικίλη παρουσίαση δράσεων.
Φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ με δράση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα μέχρι 28/04.
Φόρμα συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9fE0yovBO5NrxL9GE8weyhg5JQV-H02qllk3Md6FxgWViOw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως εθελοντές στην διοργάνωση, θα ενημερωθούν σύντομα για τη συμπλήρωση της φόρμας των εθελοντών.
E-mail επικοινωνίας : paidikofestivalagiosnikolaos@gmail.com
Ενημερωθείτε: https://www.facebook.com/paidikofestivalagn/