Skip to main content
Δελτία Tύπου

Συνάντηση Αντιδημάρχου Χάρη Αλεξάκη με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΕΔΕ

Από 10 Δεκεμβρίου, 2022Χωρίς σχόλια

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/12) στα γραφεία της ΚΕΔΕ μεταξύ του Αντιδημάρχου και Προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ κ Χάρη Αλεξάκη, του Γενικού Δ/ντή της ΚΕΔΕ κ. Ιωάννη Καραγιάννη και της Νομικής Συμβούλου της ΚΕΔΕ κ. Ντορέτας Αλεξίου, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την κατάσχεση των λογαριασμών των δυο προέδρων του ΠΑΟΔΑΝ.
Το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί στην ΚΕΔΕ και κατά το παρελθόν, είχε γίνει επεξεργασία για νομοθετική ρύθμιση που είχε προωθηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζοντας το λογικό του αιτήματος, αλλά και του “άδικου” της κατάσχεσης.
Μετά τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας θα συζητηθεί εκ νέου στο Δ.Σ της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
Όπως γίνεται κατανοητό, είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί άμεσα η νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το χρέος που έχει ανακύψει στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και στο οποίο εφόσον δεν υπάρξει λύση θα επιφέρει πιθανόν και άλλους “κραδασμούς’ σε Δήμους της χώρας.
Στην συνάντηση επίσης αποφασίστηκε να ακολουθηθεί ένα κοινό πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων, ξεκινώντας από την συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό ώστε να βρεθεί άμεση λύση.