Skip to main content
Δελτία Tύπου

208 νέους κάδους και 90 καλαθάκια τοποθετεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Από 28 Αυγούστου, 2023Χωρίς σχόλια

Συνολικά 208 νέους κάδους απορριμμάτων και 90 καλαθάκια τοποθετεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου.
Οι νέοι κάδοι παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία άμεσα θα ξεκινήσει την τοποθέτησή τους, ενώ σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό θ’ αντικατασταθούν παλιοί και φθαρμένοι κάδοι σε διάφορα σημεία του Δήμου, ενώ θα τοποθετηθούν και σε νέα σημεία, όπου κρίνεται απαραίτητο.
Στόχος της δημοτικής αρχής όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και των γειτονικών κοινοτήτων, προκειμένου ο Δήμος – με την συμβολή των δημοτών – να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός, για την καλύτερη εξυπηρέτηση ντόπιων και ξένων επισκεπτών, αλλά και για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στην καθημερινότητα των συμπολιτών.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας σε δήλωσή του τόνισε πως «η μάχη της καθημερινότητας για έναν καθαρό δήμο, από τον μεγαλύτερο δρόμο μέχρι το πιο μικρό πεζοδρόμιο, συνεχίζεται. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στους πολίτες, είναι ότι : «Φροντίζουμε όλοι το δήμο μας σαν το σπίτι μας». Αν αυτό το καταλάβουμε και το εφαρμόσουμε όλοι, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε καθαρή πόλη – καθαρά χωριά».
Να σημειώσουμε ότι όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, η προμήθεια των νέων κάδων έγινε από πόρους του δήμου, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια, έχουν αντικατασταθεί 700 κάδοι και έχουν επισκευαστεί 200 συνολικά. Επίσης έχουν τοποθετηθεί 300 καλαθάκια σε όλη την έκταση του Δήμου.