Skip to main content
Ανακοινώσεις

Ισπανικά και Ιταλικά για τον Τουρισμό από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Από 11 Οκτωβρίου, 2022Χωρίς σχόλια

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης -Νέα Φάση του Δήμου Αγίου Νικολάου, γνωστοποιεί ότι πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία του.
Συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει το τμήμα «Βασικά Ισπανικά Α1 » διάρκειας 50 ωρών. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ( 5-7 μ.μ) με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στο συγκεκριμένο τμήμα οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. Αν ενδιαφέρεστε για το επόμενο τμήμα των Ισπανικών παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι πρόκειται να ξεκινήσει το τμήμα «Ιταλικά για τον Τουρισμό Α1-Α2» διάρκειας 50 ωρών. Τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη (5-7 μ.μ)

Και σε αυτό το τμήμα οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. Αν ενδιαφέρεστε για το επόμενο τμήμα των Ιταλικών παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις σχετικές αιτήσεις στην Ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου,στα Δελτία Τύπου(shorter.at/btw2) και ακολούθως να την προωθήσουν στο email : kdbmagiounikolaou@mail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Μαρία Παρασκευιώτη στο τηλέφωνο 284340112.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Ιταλικά και Ισπανικά για τον τουρισμό από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (1)